SilproXs is doeltreffend en verantwoord gewicht verliezen. Hierdoor krijgt u een mooier silhouet. 

De proteine producten zijn verkrijgbaar in verschillende gerechten, zowel zoet als hartig. Tijdens de wekelijkse controle wordt u gewogen, begeleid en gemotiveerd.

U wilt:

 • Op verantwoorde manier afvallen
 • Geen hongergevoel
 • Geen Jojo effeDoeltreffend
 • Contour verbetering
 • Meer energie, geen vermoeid gevoel
 • Geen verlies van spiermassa
 • Persoonlijke begeleiding

Ondersteuning door behandelingen met benexere bodyprogress  – afslanken met Ultrasound technologie gecombineerd met EMS. Belangrijk voor het verstevigen van de verslapte huid, afvoer van afvalstoffen en de bestrijding van cellulite.

Bent u tussen de 18 en 65 jaar en heeft u overgewicht? Dan is SilproXs echt iets voor u.

Dankzij de lekkere smaken van de producten, de afwisseling en de receptsuggesties  is het SilproXs dieet goed vol te houden. U zult geen hongergevoel hebben. Bovendien krijgt u persoonlijke begeleiding van uw voedingsadviseur gedurende het volledige programma. Hierdoor wordt u een gezond en vitaal mens zonder overgewicht. En dat is natuurlijk wat u wilt!

Het silproXs proteïnedieet versus een caloriearm dieet.

Onze voeding bevat vetten, eiwitten en koolhydraten. Eiwitten of proteïnen zijn belangrijk voor de stofwisseling en aanmaak van nieuwe cellen. Koolhydraten werken hierbij als brandstof. Dat wat het lichaam niet verbrandt, wordt opgeslagen als vetreserve. Bij caloriearme dieten mag men minder eten, waardoor er ook minder eiwitten worden opgenomen. Dit heeft tot gevolg dat het lichaam de spiermassa gaat aanspreken en dat is niet de bedoeling. Bovendien valt men met een caloriearm dieet minder snel af en ervaart men een hongergevoel.

SilproXs proteïnedieet

Met het SilproXs proteïnedieet nemen alleen de vetreserves af en nooit de spiermassa, omdat het dieet een aanvoer van eiwitten garandeert. Ook het volhouden van het dieet gaat een stuk makkelijker omdat er sprake is van een verantwoorde manier van afvallen !

De producten:

SilproXs maakt gebruik van diverse producten in verschillende smaken, zoals drankjes, soep, toetjes maar ook verschillende hoofdgerechten zoals pasta.

Smaken:

Elk doosje bestaat uit vijf vervangmaaltijden in poedervorm. Er zijn dozen met een smaak of verschillende smaken, u bepaalt natuurlijk zelf welke u het lekkerst vindt en met welke u uw dieet wilt voorzetten. Na een bepaalde tijd worden de zakjes gedeeltelijk vervangen door met eiwit verrijkte chocolade repen.

De persoonlijke begeleiding:

Tijdens het afslankprogramma komt u wekelijks op controle. U bespreekt de week en u wordt gemeten en gewogen. Ook wordt het dieet elke keer bijgesteld tot  u uw persoonlijke streefgewicht heeft bereikt. Wij zorgen ook voor de nodige voedingssupplementen, zodat u niets te kort komt tijdens uw dieet! Wij staan u bij en zullen u motiveren om het vol te houden en uw doel te bereiken!

Intakegesprek:

Tijdens de eerste afspraak begint u nog niet aan het dieet maar dan kijken we  naar uw medisch verleden aan de hand van een gezondheidsverklaring. U wordt uitgebreid voorgelicht over het dieet, gewogen, gemeten en u bepaalt samen uw doelstelling. Ook wordt er afgesproken wanneer u begint met het dieet.

Dieet in vijf fasen:

Na de intake begint u met het dieet. U krijgt duidelijke richtlijnen waar u zich aan dient te houden en u wordt hierin begeleidt. Het dieet bestaat uit vijf stappen: strikt, gematigd actief, strenge overgang, gematigde overgang en evenwicht.

Fase 1 Strikt:

In het begin eet u alleen de voorgeschreven groenten, salades, zakjes met eiwitten (4 tot 6 per dag) en voedingssupplementen en u drinkt minimaal 2 liter water per dag.

Fase 2 Gematigd actief:

In uw persoonlijke plan wordt bepaalt dat u na verloop van tijd mag over gaan op een iets soepeler dieet. U mag dan namelijk een normale maaltijd per dag gaan gebruiken i.p.v. het zakje voor de avondmaaltijd. Zo gaat u van strikt naar gematigd actief.

Fase 3 Strenge overgang:

Er vervalt op aanwijzing steeds een zakje.

Fase 4 Gematigde overgang:

U gaat normale maaltijden gebruiken met toevoeging van fruit en zuivelproducten. Tijdens de twee overgangsstappen wordt u langzaam voorbereid op de laatste stap: evenwicht.

Fase 5 Evenwicht:

U heeft in deze fase een evenwichtig eetpatroon bereikt dat u in staat stelt om op gewicht te blijven en u blijvend fit te voelen.

Het SilproXs proteïnedieet biedt u:

 • Een medische onderbouwd dieet in 5 duidelijke fasen
 • Verantwoorde manier van afvallen
 • Geen verlies van spiermassa, alleen vetverbranding
 • Persoonlijke begeleiding
 • Meer dan 70 smakelijke producten
 • Blijvend gewichtsverlies
 • Een gezond en fit lichaam