Tarieven:
Starvac – behandeling – 60 Euro
Starvac 1e kuur van 10 keer – 550 Euro
Starvac 2e kuur van 10 keer – 475 Euro

Figuurcorrectie:

Er zijn maar weinig mensen die met hun uiterlijk helemaal tevreden zijn. Niet iedereen wordt geboren met een perfect lichaam of heeft voldoende tijd om een ideaal figuur te verkrijgen door zware gymnastische oefeningen of fitness.
Toch kunt u binnen een paar weken overbodig vet op heupen en dijen verliezen. U kunt weer een kort truitje aan, want uw buik mag weer gezien worden en uw billen zijn strakker en beter gevormd dan ooit.
U kunt bij ons gebruik maken van de volgende behandelingen voor figuurcorrectie:

· · De Starvac-methode
Klik op de rode knop voor meer informatie of gebruik de grijze menubalk aan de linkerzijde.

De Starvac-methode:

De Starvac Dermotherapie biedt een afdoende oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefsel-problemen van deze tijd, waaronder cellulitis. Een uniek procédé zorgt ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft. De Starvac Dermotherapie maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los, maar zorgt ook voor een stimulans van de doorbloeding, laat overbodig vocht afvloeien en werkt daardoor reinigend en ontgiftend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weef-sel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt.

Het losmaken en laten wegvloeien van ongewenste ophopingen van vetten en het tegelijkertijd bestrijden van cellulitis is nu geen toekomstmuziek meer. De bekendste postoperatieve problemen bij liposuctie zijn oedemen en onevenwichtigheid in het resterende weefsel. Met de Starvac Dermotherapie kunnen dergelijke problemen snel en pijnarm worden hersteld. Het aantal benodigde behandelingen varieert van tien tot twintig, waarbij natuurlijk de mate van cellulitis bepalend is, evenals ook uw totale gezondheid.

Starvac, de behandeling:
Door een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonten raakt het lichaam al gauw overladen met afval-producten. Indien de afvalstoffen zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, worden de wanden van de bloedhaarvaten steeds zwakker en dringt het afval langzaam maar zeker door in de holtes tussen de vetcellen. Dientengevolge worden zowel water als afvalstoffen vastgehouden in de vloeistoffen tussen de vetcellen. Hierdoor verslechteren de bloedcirculatie en het lymfatisch stelsel.

De collageenvezels(=bindweefseleiwit) die om de vetcellen heen liggen, worden harder en vormen uiteindelijk “knobbeltjes”. De huid raakt dan haar soepelheid kwijt en er vormt zich cellulitis (“sinaasappelhuid”). Wanneer deze knobbeltjes in de loop van de tijd groter worden, kunnen ze de zenuwuiteinden afknellen en zelfs pijnlijk worden.

De Starvac-methode is uitermate geschikt voor (de behandeling van):
· Cellulitis (waardoor een figuurcorrectie ontstaat)
· Lymfedrainage (waardoor een figuurcorrectie ontstaat)
· Gezichtsbehandelingen (lifting)
· Ontspanningsmassage
· Vermoeide benen

De rollende behandelkop (zie beneden) genereert een vacuüm aan de oppervlakte van de huid die wordt opgezogen tussen de 2 binnenste rollen van de behandelkop. Deze flexibele rollers passen zich automatisch aan de dikte van de gevormde huidplooi aan. Terwijl de zuigkop beweegt, wordt de huid tussen de flexibele cilinders gerold die zorgen voor de “palper&rouler”-massagemethode. De twee spatels die aan de voor- en achterkant van de flexibele rollers zitten, maken de lymfedrainage die vervolgens ontstaat nog effectiever. Tenslotte maken de twee buitenste mobiele rollers het gemakkelijker om de behandelkop over het te behandelen gebied te laten glijden.