Lid van NVCG

Maak voor de maand mei een afspraak in onze salon met dr. P.Driessen (cosmetische arts). 

Salon-Mademiselle werkt voor injectabels samen met dokter Peter Driessen.

Peter Driessen behaalde zijn artsendiploma aan de V.U. te Amsterdam. Na zijn artsenstudie heeft hij zich gespecialiseerd in de aanvullende geneeswijze van acupunctuur, neuraaltherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Peter Driesen is aangesloten als titelvoerend lid bij o.a.:

 • NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde ) www.nvcg.nl
 • De artsenvereniging N.A.A.V. (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging)
 • De N.V.N.R. (Nederlandse Vereniging Neuraaltherapeuten)

Cosmetische gelaatscorrecties

De volgende behandelingen zijn mogelijk:

 • Rimpelcorrecties met permanente-, niet permanente en long-lasting fillters
 • Botox
 • Juvederm(hyluronzuur)
 • Sculptra(melkzuur)
 • Radiesse
 • Siliconenolie
 • Contourverbeteringen in het gelaat door middel van o.a. melkzuur of Bio-Alcamic
 • Lipolyse (vetoplossing) in gelaat en andere plaatsen op het lichaam

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veiligheid en steriel werken. Voor en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetisch, verantwoord resultaat wordt behaald; Nazorg/waarneming: Nadat u door de arts Peter Driessen  behandeld bent, kunt u bij vragen of eventuele problemen altijd bellen naar het nummer van zijn vaste praktijk 036-5315290 Voor meer informatie over Peter Driessen, behandelmethodes en prijzen verwijzen wij u graag naar de website www.face-it-almere.nl

 

Veelgestelde vragen

Zijn er zaken die ik de arts moet vertellen voor een cosmetische ingreep? Tijdens het eerste consultgesprek zal de arts u vragen stellen met betrekking tot uw gezondheid en eerdere cosmetische behandelingen. Wij adviseren u daarop zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven. Indien u medicijnen gebruikt, dient u daarvan de namen aan de arts kenbaar te maken.

Hoe lang duurt een behandeling?

De meeste behandelingen duren maximaal 30 minuten. Sommige behandelingen duren wat langer, maar daar wordt u uitgebreid over geïnformeerd.

Hoe pijnlijk is een behandeling?

Soms is het inbrengen van een naaldje in of onder de huid gevoelig. Wanneer de arts dat noodzakelijk acht, zal er voor of soms tijdens de behandeling een verdoving gegeven worden.

Hoe lang blijft het resultaat aanwezig?

Het resultaat is afhankelijk van het product dat gebruikt wordt en varieert van enkele maanden tot permanent. Het verouderingsproces van het gezicht gaat echter door en ook bij permanente middelen kan het na enkele jaren wenselijk zijn een vervolgbehandeling te laten plaatsvinden.

Ben ik toonbaar na een behandeling?

Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt echter vrij snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Met make-up kan veel worden gecamoufleerd.

Zijn er aan een behandeling risico’s verbonden?

Bij elke behandeling bestaat er een kans op infectie of allergie. Deze risico’s zijn echter zeer gering. De behandelend arts wijst u tijdens het consultgesprek op alle voor- en nadelen van de behandeling en het product.

Mag ik alcohol drinken?

In verband met de bloedverdunnende bijwerking van alcohol, is het niet verstandig de dag voor de ingreep alcohol te nuttigen. Enkele dagen na de ingreep kunt u met mate weer alcohol gebruiken, tenzij de arts u anders adviseert.

Mag ik make-up gebruiken na de ingreep?

In de meeste gevallen kunt u direct na de ingreep make-up gebruiken.