Tarieven

Harsen losse beh. Combinatie

Wenbrauwen harsen losse beh. € 13,00 combi € 10,00
Bovenlip of kin€ 9,00
Bovenlip en kin€ 16,00
Bovenlip, kin en wangen€ 25,00
Oksels€ 15,00
Onder- of bovenbenen€ 21,00
Onder- en bovenbenen€ 38,00
Bikinilijn/Brazilian Wax€ 17,00 / € 45,00 - € 35,00
Rug€ 35,00
Armen boven of onder€ 16,00
Armen boven en onder€ 25,00
Het hele gezicht€ 25,00

Harsen,  Brazillian wax en Epileren:

Wat is harsen:

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.
Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar) punt zodat je – in tegenstelling tot scheren – na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Harsen kan gedaan worden met:

Harde hars: Deze wordt verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op uw huid aangebracht. De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde hars wordt gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk aan de haren en niet aan de huid.

Vloeibare hars: ook vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op uw huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst e.d.

Kant en klare harsstrips: harsstrips bestaan uit ontharingsstrips van papier of plastic waar de hars al op is aangebracht. Door met de handen over de harsstrips te wrijven, worden de harsstrips enigszins verwarmd voordat ze op de huid worden aangebracht. Harsstrips worden gebruikt voor het ontharen van het lichaam. Als de huid niet te gevoelig is kunnen harsstrips ook worden gebruikt voor het ontharen van gezicht en bijvoorbeeld bikinilijn.

Wat is epileren:

Een van de vele manieren waarop je haren kunt verwijderen, is epileren. Hierbij trek je de haren met wortel en al uit de haarzakjes. Ze blijven hierdoor circa 3-5 weken weg en groeien terug als zachtere haartjes en dus niet als harde stoppels, zoals bij scheren. Vaak wordt voor epileren een pincet gebruikt, maar er bestaan ook elektrische epileerapparaten.  Ook harsen is een vorm van epileren.