Fractional needle behandeling – 150 € per zone.

De Fractional behandeling maakt je huid stralend en gezond de behandeling is speciaal geschikt voor mensen met: Huidverslapping, rimpels, littekens, striae en cellulitis.

Wat is de Fracional needle?

De Fractional needle is een speciale naaldmodule die je aansluit op een permanente make-up pen. Net als de DermaRoller maakt het honderden kleine gaatjes in de huid. Door de speciale druk wordt er actief Hyaluronzuur of een andere werkstof in de huid ingebracht. De Fractional needle is effectiever dan de klassieke DermaRoller techniek. Er wordt ongeveer 2/3 keer zoveel werkstof in de huid gebracht als bij de DermaRoller.

Wat is het verschil tussen de PMU Needle en de Fractional needle?

Bij een PMU naald staan de afzonderlijke naaldjes dicht tegen elkaar geplaatst. Bij de fractional needle staan deze naadjes 1,5millimeter uit elkaar en drukt de fractional neadle actief Hyaluronzuur of een andere werkstof in de huid.

Het doel van de behandeling

Fractional needle behandeling maakt vele miniscule prikjes in de huid, zodat uw eigen collageen en elastine aanmaak wordt versnelt en de toegevoegde werkstoffen diep in de huid komen waardoor we een prachtige anti-aging behandeling kunnen geven aan uw huid.

Wat kan er allemaal behandeld worden

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes kunnen goed worden behandeld met  Fractional Needle. Belangrijk is onderscheid te maken tussen mimische rimpels en lijntjes door verslapping. Fractional Needle Techniek werkt vooral goed op lijntjes veroorzaakt door verslapping. Mimische rimpels ontstaan door spiercontractie en zijn daardoor minder goed behandelbaar.

Werking bij littekens

De techniek is afgeleid uit de laser fractionele techniek. Het gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid samen met het actief inbrengen van hyaluronzuur door middel van de fractional module. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. Meest effectief is de fractional techniek op slecht doorbloede weefselstructuur. De minuscule kleine fractional naalden stimuleren sterk de doorbloeding. Vaak lopen de kleine openingen meteen vol met bloed. Het bloed zorgt ervoor dat tijdens het nieuwe genezingsproces allerlei essentiële huid- structuren worden aangelegd, zoals haarvaten en poriën. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren, de kleur komt terug, wat resulteert in de aanmaak van pigment

Striae behandelen

Bij behandeling van striae maken we onderscheid in harde en zachte striae. Harde striae kenmerkt zich door stevig weefsel dat vaak licht verweven is. Zachte striae is vaak een kuiltje. Er ligt een rimpelig dun huidje over. Het lijkt alsof de opperhuid is gescheurd en dat er onder de huid een kleine kloof bevindt.
Harde striae komt vaak voor op de heupen, de buik en onder benen. Zachte Striae ziet je vaak in de zij, en op borsten.
Harde striae kan je aanmerken als hard littekenweefsel en is daardoor goed te behandelen. Bij zachte striae is de opperhuid als het ware gescheurd en bevindt zich onder de opperhuid een lege ruimte. Deze vorm van striae is moeilijk te behandelen.