Tarieven

Al onze gezichtsbehandelingen kunnen worden uitgebreid met:

Fruizuurbehandelling€ 25,00
Concentré of serum€ 11,00
Oogmodelage, Powerbehandeling v/d ogen€ 25,00
Veotmassage kort€ 11,00
Voetmassage€ 26,00
Anti age behandeling met lichtflits€ 25,00 – € 50,00
Ultrageluid beh.: insluizen v.d.werkstofen€ 20,00
Pedicure behandeling€ 26,50 – € 28,00
Voetenverwenbeh.kort met voetmassage€ 20,00

Soin Purete: Acne Behandeling: 59/69 €

Schoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig. De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt.

Soin Art De Peau: 115 €

Met haar spectaculaire, zeer veelzijdige effect zorgt ze voor een stralend frisse uitstraling en beantwoordt ze aan de allerhoogste eisen. Na de intensieve reiniging van de huid worden kostbare preparaten, zoals een professionele AHA-ampul om de celvernieuwing te stimuleren, verfrissend thermaal water en een reactiverend collageen-kaviaarextract gericht toegepast. De zeer werkzame producten uit het luxe programma ART DE PEAU met hun uitmuntende werkstoffen zoals goudcolloïden en kaviaarextract ronden de luxe anti-aging cabinebehandeling perfect af. Uw huid wordt steviger en elastischer. Totale lifting met de meest kostbare producten, waaronder kaviaarvliesmasker en preparaten met o.a. zuivere retinol, goudcolloiden en kaviaarextract.

Soin Masque Modelant: 79 € incl.werkstof: 90 €

De ze behandeling is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling ook van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig.

Soin Art De Peau Hidra-Luxe: incl.werstof: 115 €

Deze luxe behandeling komt met twee verschillende behandelingen tegemoet aan de behoeften van de veeleisende huid en verwent haar met verfrissende hydratatie:
De intensief verstevigende en verwarmende behandeling. De behandeling is gebaseerd op de behandeling met het unieke mineralenmasker MASQUE MODELANT. Het masker dat uit zichzelf warm wordt, sluist zeer intensieve, verstevigende werkstoffen diep in de huid. De huid wordt zichtbaar verstevigd en straalt egaal en mooi.
Reiniging, diepte reiniging, verwijderen oneffenheden,reinigend masker, epileren, uitgebreide assage. Meest luxe hydraterende behandeling met de meest kostbare ultra verzorgende en herstellende bestandsdelen voor de vocht arme huid.

Soin Masque Modellant de Yeux: 25 €

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor een stralende blik. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Ook worden zwellingen en kringen onder de ogen duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris. Dit intensief liftend en verkoelend anti-age algenmasker met Retinolconcentraat is zeer sterk vochtafdrijvend en ontspannend. Verhelderd donkere wallen en reduceert fijne lijntjes en maakt daardoor ogen stralender en gladder dan ooit. Deze behandeling op regelmatige basis, geeft een verjongende uitstraling aan uw gezicht.

Therapie Cocon: zonder werkstoffen: 72 € incl.werkstoffen 79 €

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.Reinigen, dieptereiniging, waterdamp, reinigingsmasker, epileren, uitgebreide gezichtsmassage. Een schuimmasker, dat uw gezicht omhult als een cocon Het «intelligente» transportsysteem en de geconcentreerde werkstoffen uit de EMPHYTEOSE-preparaten geven de huid nieuwe energie, vocht en spankracht. Pure HARMONIE en VERWENNEN.

Soin Profilift: 75 €

De verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten.De huid wordt van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.
Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages:
de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door “Shiatsu” met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

Masque Thalasso: 72 € en incl. werkstofen: 83 €

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid.
Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid

Soin Clarte Expres: 41 €

Intensieve reinigingsbehandeling, dieptereiniging, peeling, waterdamp, reinigingsmasker, verwijderen onzuiverheden. Ook zeer geschikt als jeugdbehandeling.

Soin Tendresse:incl werkstoffen: 70 €

Voor gevoelige huid

SOIN TENDRESSE brengt de gevoelige huid weer in evenwicht. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken haar beter bestand tegen irritaties, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieu-invloeden of stress van alledag. Na een zachte reiniging worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld. Een behandeling, die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid met zachte producten zoals serums en maskers brengt de huid in evenwicht, geeft haar een weldadig gevoel en verhoogt haar weerstand. Zo krijgt de gevoelige huid nieuwe energie.
Soin Tendresse is met name geschikt voor de zeer gevoelige huid
Reinigen, dieptereiniging, reinigingsmasker, verwijderen van onzuiverheden, epileren, uitgebreide gezichtsmassage. Kalmerende speciale behandeling voor de zeer gevoelige huid. Kostbare producten met lotusextract en calmosensine.

Maria Galland á la Carte: 65 € en incl.werkstof 76 €

Reiniging, dieptereiniging, waterdamp, borstelapparaat, reinigingsmasker, verwijderen oneffenheden, epileren, een heerlijke uitgebreide gezichts- decolleté- schoudermassage, gezichtsmasker, afgestemd op uw huidtype, gevolgd door dag- of nacht verzorging, afgestemd op uw huidtype.

Oogmodelage, Powerbeh v/d ogen als los beh: 41 €

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor een stralende blik. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Ook worden zwellingen en kringen onder de ogen duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.Dit intensief liftend en verkoelend anti-age algenmasker met Retinol concentraat is zeer sterk vochtafdrijvend en ontspannend. Verhelderd donkere wallen en reduceert fijne lijntjes en maakt daardoor ogen stralender en gladder dan ooit. Deze behandeling op regelmatige basis, geeft een verjongende uitstraling aan uw gezicht.

Kennismakingsbehandeling: 52 €

Speciaal om u kennis te laten maken met onze behandelingen inclusief een gezichtsmassage

Microdermabrasie met Ultra-geluid: 85 € (voor uitleg zie pagina microdermabrassie)

Behandeling Mademoiselle: 87 €

In een ontspannende sfeer, in de geur van etherische oliën en rustgevende achtergrond muziek, ervaart u de meest relaxte en onspannende behandeling voor lichaam en geest. De behandeling begint met een rugmassage, dan worden de voeten gemaseerd, gevolgd door een uitgebreide gezichtsbehandeling. Twee fasen reiniging, diepte reiniging, reinigend gezichtsmasker, verwijderen oneffenheden, epileren, massage van: gezicht, oren, nek schouders , decolleté en hoofdhuid. Een speciaal op uw huidtype afgestemd masker. Deze behandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging.

Homme Galland gezichtbeh. speciaal v/d moderne Man: 56 €

Reinigen, dieptereiniging, waterdamp, reinigingsmasker, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide en aangepaste gezichtsmassage en gezichtsmasker, gevolgd door een dag of nachtverzorging.Onderkant formulier

Anti-Age Gezichtbehandeling 79 €