Tarieven

  • Dag make-up – 25 EURO
  • Avond make-up – 25 EURO
  • Bruids make-up – 65 EURO
  • Bruidsarrangement – 120 EURO

Make-up
Make-up is voor iedereen heel persoonlijk. Wil je er natuurlijk uitzien omdat je normaal gesproken ook weinig make-up op heb of wil je juist opvallen met bijvoorbeeld smokey eyes. Samen met jou persoonlijke inbreng maken we er prachtig geheel aan.

Dag make-up
Heb je bijvoorbeeld een presentatie, een vergadering of een sollicitatie dan is een dag make-up zeer geschikt. Een dag make-up geeft je een natuurlijke uistraling, die net dat kleine beetje extra geeft.

Avond make-up
Een avondje uit of misschien wel voor een speciale gelegenheid dan is de avond make-up zeer geschikt. De avond make-up wordt in overleg iets zwaarder opgebracht dan de dag make-up. We kijken daarbij naar de kleuren en de stijl van je kleding en zullen dit dan tot een geheel maken

Bruids make-up
Je trouwdag behoort bij een van de mooiste dagen in je leven. Een dag waarop je wil stralen met een mooie jurk, uiteraard hoort daar ook een mooie make-up bij.
Door goed overleg zullen we kijken wat je zelf mooi vindt en wat bij je past. Daarom zullen we eerste een proef make-up doen zodat we de make-up kunnen afstemmen op je trouwjurk en je accessoires. Na de proef make-up leg ik dit per foto vast en maak ik er een tekening van. Wil je dat ik naar je toe kom op je trouwdag? Dan kan dat ook, ik breng hiervoor een kleine vergoeding in rekening.

Bruidsarrangement
Voor een optimaal resultaat, een bruidsarrangement bestaat uit een gezichtsbehandeling, die afgestemde wordt op uw huidtype waarbij uw wenkbrauwen mooi in model gebracht worden. Het bruidsarrangement bestaat uit: gezichtbehandeling, proefmake-up en bruidsmake-up.

Jane Iredale minerale make-up

De make-up lijn van Jane Iredale, beter bekend als de The Skin Care Makeup, is zo veilig en heilzaam dat deze wordt aanbevolen door plastisch chirurgen en dermatologen over de hele wereld.

The Skin Care Makeup van Jane Iredale combineert de meest up-to-date kleuren met voordelen voor je huid die de traditionele make-ups alleen maar kunnen benijden:

– Niet-comedogeen, verstopt de poriën niet
– Minimaal risico op allergieën
– Alle producten werden getest op gevoeligheid
– Breed spectrum UVB en UVA bescherming – tot SPF 30. UVA getest op Hoog
– Ontstekingswerend, helpt geïrriteerde huid te kalmeren
– Heel waterbestendig, beoordeeld door een lab dat goedgekeurd is door het FDA.

– Volledige dekking voor huidaandoeningen zoals acné, acne rosacea en roodheid veroorzaakt door behandelingen zoals chemische peelings en laserbehandeling
– Bevat geen talk of parabenen
– Samengesteld uit inerte mineralen die geen bacteriën dragen
– Producten worden niet getest op dieren. Veganisten: klik hier voor productinformatie

De lijn van Jane is een hoogst verfijnde mengeling van mineralen en pigmenten die fijngestampt zijn. Hierbij worden technologieën en processen gehanteerd om microscopisch platte korrels te vormen. Deze korrels overlappen elkaar op de huid en vormen zo een filter waardoor de huid normaal kan ademen en functioneren terwijl ze beschermd wordt tegen vervuilende stoffen die door de lucht verspreid worden. De kracht van de mineralen is zo groot dat je je make-up zelden moet bijwerken. En omdat deze zijdeachtige poeders waterbestendig zijn, loopt de make-up niet uit en gaat hij niet in de plooitjes zitten, zelfs niet tijdens zware inspanningen.

Deze revolutionaire mineralen zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren dat er één is voor elke teint, het maakt niet uit van welke etniciteit je bent.