Heeft u al eens nagedacht over Permanente make up? Twijfel dan niet langer. De specialiste van Salon Mademoiselle heeft zich gespecialiseerd in de traditionele permanente make-up behandelingen.

Wenkbrauwen voor maar €265,-

Eyeliner voor maar € 250,-

Prijzen kunnen altijd besproken worden tijdens het intake gesprek. Samen zullen wij altijd tot de beste oplossing komen! 

Tevens kan u ons ook altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Dit kan op 06-21262848. Ons team staat u graag te woord.

Permanente make-up blijft altijd zitten, dus ook tijdens het sporten en zwemmen. Zelfs als u ‘s morgens uit uw bed stapt blijft uw permanente make-up op zijn plaats. Door gebruik te maken van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste technieken bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste resultaat.

Wenkbrauwen

Hairstrokes

Ombre

Dit is de ‘basis’ schaduw techniek. Er wordt met één kleur pigment gewerkt tijdens het zetten.

Met de hairstroke techniek worden flinterdunne haartjes gepigmenteerd. Deze techniek geeft het meest natuurlijke effect en wordt de wenkbrauw dus niet ingekleurd.

Ombre, ook wel fashion brow genoemd, is een poedertechniek. Er wordt gewerkt met een kleur pigment van donker naar licht. waarmee een 3D effect wordt gecreerd.

Eyeliner

Wing eyeliner

Bij de eyeliner wordt pigment gezet tussen of boven de wimpers met een donkere kleur. HIerdoor wordt een sprekende blik gecreerd. De breedte van de eyeliner kan naar wens aangepast worden.

De Wing eyeliner, ook wel de designed eyeliner genoemd, is een techniek waarbij de eyeliner een liftend effect aan het ooglid kan geven doordat de eyeliner aan de buitenste ooghoek iets omhoog geplaatst wordt.

PMU is de manier om uw wenkbrauwen en eyeliner altijd mooi te hebben. U hoeft ze niet meer zelf te tekenen.

BEFORE

AFTER

Angela Mulder Verbeet
Read More
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen met permanente make-up Ben super tevreden, met goed overleg wat ik wilde en wat goed bij mij paste ben ik heel erg blij, zeker de moeite waard in deze salon
Els Honings
Read More
"Heel blij met mijn nieuwe eyeliner."
Maud Nas
Read More
"Ik heb permanente make up bij zoya gedaan. Wat een vakvrouw!!!! Precies wat en zoals ik het wil!!! Een echte aanrader!!!!"
José
Read More
Gisteren geweest voor mijn wenkbrauwen en ben er blij mee. Ik heb al een paar positieve reacties gehad en iemand wilde ook jou nummer om het aan haar moeder te geven voor wenkbrauwen👍
Marina Kogelman
Read More
Zoia wat een mooi en lief persoon is ze. Ze wilt altijd tijd voor je maken. Ze werkt secuur. Ook haar mede- collega’s. Ze zijn heel vriendelijk en open! 🥰🍀
Yvonne Altena
Read More
Super mooie wenkbrauwen ben super tevreden vakvrouw .
Previous
Next

Salon Mademoiselle maakt enkel gebruik van de beste producten voor het mooiste eindresultaat! Naast de kwaliteit van de apparatuur en pigmenten is ook de kennis en kunde van de stylist van groot belang. 

Onze diploma’s

* Ecuri Cosmetics. Permanente Make-Up specialist since 1984. Successfully attended a Professional Couse of Fractional Needling. 

* Online cursus Phibrows

* Beauty Case cosmetics Pigment Off Tattoo Removal training

* Marly’s Beauty Studio permanent makeup. Ombre brows 

* Tekenvaardigheid voor PMU 

* NPM International. PERMANENT MAKEUP EYEBROWS – SHADING TECHNIQUE 

* NPM international. PERMANENT MAKEUP LIPS – VOLUME EFFECT 

* NPM international. PERMANENT MAKEUP EYEBROWS – SHADING TECHNIQUE

* Online Course Eyebrows permanent make-up online course by Anna Dixon 

* True Conture Master Class Smokey Eyes Candy Lips Natural Eyebrows 

* Vicky Martin. Medical Micropigmentation Specialist. Advanced class in 3D Areola Micropigmentation 

* PMU ACADEMIE. Penseel techniek 

* 3D Eyebrows, Natural Lips, Buterfly Effect, Pigmentology & Correction 

* Academie voor PMU. Allround Opleiding voor PMU (ARO)

* Nederlandse stichting PMU specialisten. de jaarlijkse specialistendag 

* Hulscher cosmetics / Irma Hulscher Academie voor Permanente Make-Up. Master Class Hairstrokes & BrowDesign

Hulscher cosmetics / Irma Hulscher Academie voor Permanente Make-Up. Corrigeren van mislukte PMU

Hulscher cosmetics / Irma Hulscher Academie voor Permanente Make-Up. Eenjarige Allround Opleiding Permanente Make-Up (ARO)

* Ecuri Cosmetics B.V. The professional course of Permanente make-up 

In onze Salon werken wij met verschillende pigmenten zoals: 

Academie 

Labina

Biotech

Ni brows 

NPM 

Tina Davies 

PHI  brows

De wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een belangrijk deel uw uitstraling. Permanente make-up (PMU) is een unieke methode waarbij wij de natuur een handje helpen. Wenkbrauwen en lippen kleuren en belijnen wij en een eyeliner laat uw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien of weinig tijd heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up dé oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, bij overmatig zweten, of ook bij sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt nooit meer uit. Wij zijn gespecialiseerd in de basis en master technieken van permanente make-up:

  • Basic wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Lipliner
  • Glossy lips
  • Full lips
  • Ombre wenkbrauwen
  • Hairstrokes
  • Butterfly
  • Wing

Genezen na 1 behandeling

Tevens kan u ons ook altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Dit kan op 06-21262848. Ons team staat u graag te woord.

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.