Wat zijn de mogelijkheden?

Wat vaak gedaan wordt is het corrigeren van lippen om een mooie symmetrische lipliner te krijgen. Naast een lipliner is het ook mogelijk om de lippen in het geheel in te kleuren, full lips of in te schaduwen.

Voordelen van pigmenteren van de lippen:
Bij het ouder worden krijgen veel mensen lijntjes rondom de lippen ook worden de lippen smaller. Permanente make-up op de lippen is hiervoor dus een geschikte oplossing. De mond wordt voller en u krijgt een strakkere lipcontour. De kleur wordt afhankelijk van uw wensen en huidskleur bepaald.

Lipschaduw:
Tijdens het aanbrengen van een lipschaduw wordt de lipliner iets dikker getekend zodat er een inschaduwing ontstaat. Dit ziet er erg natuurlijk uit en laat de lippen voller lijken.

Full lips:
Bij full lips worden de lippen volledig gepigmenteerd/ingekleurd. Hierdoor bied het de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke mond te creëren. En zullen de lippen voller ogen. Ook kunt u als uw lippen wat bleek zijn uw lippen een oppeper geven. Wat u wel moet weten is dat full lips geen vervanging voor lipstick is. Dit komt omdat lipstick glanst en de pigmentatie van uw lippen niet. Daarom kunt u er altijd een lipgloss over aanbrengen. Deze verrijkt de kleur van de gepermanente lippen.

Lipliner:
De meeste klanten die voor een lipliner komen willen graag een mooie mond, Vaak is bij de klant de bovenlip te klein of de mond is scheef. Dit kan gecorrigeerd worden met een lipliner. Met permanente make-up op de lip kan het uw lippen een enorme “Boost”  geven.