Ben je ontevreden met het resultaat van een permanente make-up behandeling of tattoo? Is de kleur bijvoorbeeld niet mooi, is het resultaat niet symmetrisch, of ben je er gewoon op uitgekeken? Dan kun je deze met Pigment Off Remover of Phi Removal laten verwijderen bij ons.

Salon Mademoiselle geeft u nu tijdelijk korting op deze behandeling!! 

I.P.V. 125,- NU 75,- 

Deze behandeling is mogelijk bij de wenkbrauwen, eyeliner, lippen of Tattoo’s

met uitzondering van sommige tattoo’s. i.v.m. grootte

Tevens kan u ons ook altijd telefonisch bereiken om met ons een afspraak te maken of wanneer u met vragen zit. Dit kan op 06-21262848. Ons team staat u graag te woord.

Tijdens dit consult wordt u op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die wij ga gebruiken. Wij bespreken de kosten van de behandeling, het geschatte aantal behandelingen, wat u wel, en misschien nog belangrijker, wat u niet mag verwachten van de behandeling.

Het gemiddelde aantal behandelingen voor Permanente Make up is 2-3 behandelingen. Het gemiddelde aantal behandelingen voor tattoos ligt tussen de 3 a 15 behandelingen. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken.

Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het is totaal nutteloos om frequenter te behandelen want het lichaam moet de losgeraakte inktdeeltjes afvoeren, en dat heeft tijd nodig. Het is niet zo dat de pigment sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op pigmentatie en littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Tijdens het eerste consult wordt op basis van de ervaring met uw soort pigmentate een schatting van het aantal behandelingen gemaakt. Helaas kunnen wij van tevoren nooit exact voorspellen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit komt doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee PMU verwijdert. Voorbeelden hiervan zijn: de diepte van de PMU, leeftijd van PMU, huidtype en de hoeveelheid PMU. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk kan variëren.

Na een  removal behandeling kan u gewoon doorgaan met het dagelijks leven. Door de removal kan tot 24 uur na behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging/blaasjes.

Er kan lokaal een licht branderig gevoel terug komen binnen 3-7 dagen na behandeling:

→Indien u alsnog de zon in gaat met de behandelde plek

→Indien u sport of de sauna in gaat

→Indien u pittig/pikant voedsel eet

Het is van groot belang dat u correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke u van ons mee krijgt bij de 1e behandeling. Ook is het van groot belang dat u zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat u bezig bent om de tattoo te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

Na elke behandeling is het verstandig om de huid goed te verzorgen. Het beste is om daarvoor een cooling gel te gebruiken zoals de bij de apotheek of drogist verkrijgbare VSM calendula. Dat geeft de beste resultaten bij het herstel van de huid.

De huid krijgt door de removal behandeling een flinke dreun. Nazorg is dan ook belangrijk. Tijdens de nazorg kan vervelling optreden. Daar hoeft u niet van te schrikken. Integendeel. Het is een teken van herstel van de huid. Het is belangrijk om de huid de eerste maand na een behandeling niet langdurig aan de zon bloot te stellen en ook de zonnebank wordt afgeraden. Komt u er toch mee in de zon, gebruik dan een hoge zonnefactor. Gebruik ook geen zelfbruiningsmiddelen en vermijd krabben of peuteren, dat helpt het genezingsproces aanzienlijk.

Plusminus 10 dagen na een behandeling ziet de huid er doorgaans weer normaal uit. En de resultaten van de behandeling zijn dan duidelijk zichtbaar, de tatoeage is aanmerkelijk lichter dan voor de behandeling.

Uiteraard kunt u ons na de behandeling altijd bellen als u vragen heeft. We kunnen u goed adviseren hoe om te gaan met de huid na de behandeling.

Wat is Phi Removal 

Permanente make up is prachtig mits goed uitgevoerd door een specialist.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make up zonder laser behandeling, verwijderen op een veilige en gecontroleerde manier. Ook tijdens het behandeling van microblading kunnen wij dit verwijderen als u een haartje of het kleur niet mooi vind.

Doormiddel van een natuurlijke vloeistof wordt uw oude pigmentatie stapsgewijs verwijderd waardoor u van uw te brede, verkeerd geplaatste of verkleurde Pmu afkomt. Het pigment komt hiermee aan de bovenkant uw huid uit in plaats van dat het uw lichaam, via de afvoer in uw lijf verlaat. Een gecontroleerde en snelle en veilige manier van verwijderen.

Wat is Pigment Off

Tegenwoordig maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met “Pigment Off” worden verwijderd.

Het prettige aan Pigment Off is dat het niet uitmaakt welke pigmenten of inkt er zijn gebruikt. Het verwijdert alle kleuren! Zelfs kleuren als rode pigmenten die met de laser bijna niet weg te krijgen zijn. Het verlaat het lichaam op dezelfde wijze als dat het in het lichaam is gekomen, namelijk door de huid. Hierdoor blijf je niet met restanten pigment in je lichaam zitten, waarvan je niet weet wat er mee gebeurt of wat het op lange termijn veroorzaakt. Het geeft ook geen littekens, sterker nog het maakt littekens die veroorzaakt zijn door tatoeages die eerder al zijn behandeld met een laser, minder zichtbaar. Het verbetert de structuur van littekens. Het verwijdert pigment vele malen beter dan laserapparatuur of zouten die alleen anorganische pigmenten aan zich binden.

Waarom Pigment off of Phi Removal?

De meest bekende en populaire methode om tatoeages te verwijderen, is de LASER. Het gaat echter niet altijd ver genoeg, omdat de laser niet alle kleuren kan herkennen, denk aan wit, beige, geel, oranje, geelgroen, sommige rood. Bovendien bereikt het vaak zijn grenzen wanneer de eenmaal gemakkelijk zichtbare pigmenten na enkele behandelingssessies onvoldoende contrast hebben met de huid. In dit stadium zal laser verwijdering minder effectief zijn en niet succesvol.

Witte of beige kleuren mogen helemaal niet met de laser worden behandeld. Onder de laserstraal veranderen deze pigmenten van kleur, in lelijke groen-grijze tot zwarte tinten, die dan niet meer kunnen worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor alle pigmenten die worden gemengd op basis van witte of beige kleuren.

Het verwijderen van op acrylaat gebaseerde pigmenten met laser kan gevaarlijk zijn. Deze pigmenten kunnen onder de laserstraal smelten en leiden tot inwendige brandwonden (en littekens).

Deze pigmenten zijn WEL mogelijk te verwijderen met Pigment Off of Phi Removal! 

Voordelen:

  • Phiremoval is non invasive behandeling voor de huid
  • De huid geneest snel na de behandeling
  • Pigment wordt gecontroleerd uit de huid gehaald
  • Het zorgt ervoor dat de pigment werkelijk verdwijnt (ook groene, huidskleur en rode pigmenten)
  • Geen risico op littekens of pigment verstoring op die plek
  • Phiremoval is 100% natuurlijk
  • In tegenstelling tot laser removal is deze techniek niet schadelijk voor haarzakjes of de huid.

Salon Mademoiselle geeft u nu tijdelijk korting op deze behandeling!! 

I.P.V. 125,- NU 75,- 

Deze behandeling is mogelijk bij de wenkbrauwen, eyeliner, lippen of Tattoo’s

met uitzondering van sommige tattoo’s. i.v.m. grootte

Tevens kan u ons ook altijd telefonisch bereiken om met ons een afspraak te maken of wanneer u met vragen zit. Dit kan op 06-21262848. Ons team staat u graag te woord.