Persoonlijke aandacht en rust tijdens onze vakkundige behandelingen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Totale ontspanning terwijl u de heerlijke werking van onze producten geniet. Ervaar de schoonheidsbehandeling van Salon Mademoiselle, zoals u de deze nog niet eerder hebt genoten.

 

Salon Mademoiselle biedt u een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten. U kunt niet alleen voor gezichts- en lichaamsbehandelingen bij ons terecht. Ook voor pedicure, huidverjonging, massages, definitief ontharen, permanente make-up en afslanken staan wij voor u klaar.

 

Onze schoonheidsbehandeling, in een sfeer van totale ontspanning, met de geur van etherische oliën en alleen de aller beste producten, speciaal afgestemd op uw huid. Bij Salon Mademoiselle voelt u zich weer helemaal uzelf waarbij spanningen en stress verdwijnen.

 

Salon Mademoiselle is gevestigd in de wijk Vredenburg in Arnhem waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Ook met openbaar vervoer is Salon Mademoiselle goed te bereiken. Salon Mademoiselle bevindt zich op de begane grond en is geheel rolstoelvriendelijk.

 

Onze salon werkt uitsluitend op afspraak.

U kunt ons telefonisch bereiken op:

026-3780294 / 06-21262848

of e-mail naar: info@salon-mademoiselle.nl

 

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen over de behandelingen, producten of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

Team Salon Mademoiselle